HTML

Állásajánlat

Az allasajanlat-info.blog.hu oldal létrehozója a HR Világ. Személyzeti tanácsadással (jelölt kiválasztás, munkaerő-közvetítés, stb.) sem közvetve, sem közvetlenül nem foglalkozunk! A hirdetések valóságtartalmáért és az ebből adódó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Kérjük, hogy az elhelyezett ajánlatokkal kapcsolatban a belinkelt céloldalon tájékozódjon pontosan!

HR Hírek

Nincs megjeleníthető elem

Milyen az, amikor az elérhetőség függőség?

2012.11.03. 12:33 HR Világ

A modern technika nemcsak a munkafolyamatokat gyorsítja meg a hétköznapokban, hanem az embert egyfolytában elérhetővé teszi, többször szakad meg egy másik munkafolyamat, ami önmagában is nagyobb stresszt jelent.

Egyre nagyobb az igény, hogy a munkavállaló ne csak a cége érdekeit képviselje, hanem a saját igényeit, érdekeit is menedzselje.

Egy cégnek sem lehet elvárása, hogy az a beosztott, aki egy fontos tárgyaláson nem veszi fel a telefonjait, a strandon elérhető legyen.

Természetesen jó, hogy nem kell megvárni egy fontos e-mailt az irodában ülve késő estig, hanem otthon is át lehet futni vacsora után, de tény, hogy az elérhetőség a fontosság, tudatát kelti a dolgozóban, és függőséget okozhat.

További Állás-Munka téma.

komment

Címkék: Munka Állás Munkafolyamat Beosztott Dolgozó

A bejegyzés trackback címe:

https://allasajanlat-info.blog.hu/api/trackback/id/tr144886840
süti beállítások módosítása