HTML

Állásajánlat

Az allasajanlat-info.blog.hu oldal létrehozója a HR Világ. Személyzeti tanácsadással (jelölt kiválasztás, munkaerő-közvetítés, stb.) sem közvetve, sem közvetlenül nem foglalkozunk! A hirdetések valóságtartalmáért és az ebből adódó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Kérjük, hogy az elhelyezett ajánlatokkal kapcsolatban a belinkelt céloldalon tájékozódjon pontosan!

HR Hírek

Nincs megjeleníthető elem

Van már állásajánlat a láthatáron?

2012.01.09. 22:30 HR Világ

Jó kérdés?

Ha Te is éppen állásajánlat böngészésben vagy, akkor:

  1. vagy nincs éppen állásod,
  2. vagy van, de mennél onnan,
  3. vagy van, de már nem sokáig.

Egyik helyzet sem túl biztató, bár a 2-es pontban benne van a saját cselekvés szabadságának a lehetősége (addig lehetőség is marad, amíg nem teszel valamit).

Mindegy, hogy mi van, a lényeg, hogy ne hagyj fel az állásajánlat böngészésekkel, mert igaz a mondás, hogy "aki keres, az talál". Illetve még egy fontos dolgot érdemes megfogadni ilyenkor, hogy soha nem adod fel!

Sok sikert kívánunk! Mindenképpen állj hozzá pozitívan, mert nagyon sokat számít!!!

További Állásajánlat...

Szólj hozzá!

Címkék: munka állás állásajánlat pozíció

A bejegyzés trackback címe:

https://allasajanlat-info.blog.hu/api/trackback/id/tr144136485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása