HTML

Állásajánlat

Az allasajanlat-info.blog.hu oldal létrehozója a HR Világ. Személyzeti tanácsadással (jelölt kiválasztás, munkaerő-közvetítés, stb.) sem közvetve, sem közvetlenül nem foglalkozunk! A hirdetések valóságtartalmáért és az ebből adódó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Kérjük, hogy az elhelyezett ajánlatokkal kapcsolatban a belinkelt céloldalon tájékozódjon pontosan!

HR Hírek

Nincs megjeleníthető elem

Állásajánlat gyűjtő portálok

2012.01.19. 23:51 HR Világ

Az Állásajánlat gyűjtő portálok között komoly harc dúl (nem csak idehaza) az elsőség megszerzéséért.

Ezt az elsőséget többféleképpen mérik le. Függ az Állásajánlat mennyiségétől, a regisztrált felhasználók feltöltött önéletrajzaitól, a napi látogatószámtól és nem utolsó sorban a bevételtől.

Magyarországon ezen számokban az elsők között is nagy eltérések tapasztalhatók.

További Állásajánlat...

1 komment

Címkék: portál állás önéletrajz állásajánlat ajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://allasajanlat-info.blog.hu/api/trackback/id/tr794164127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobkereso 2012.12.15. 12:39:07

www.jobkereso.com

ez is egy állásajánlat gyűjtő oldal, de ezen csak a közvetlen állásajánlatok találhatóak, közvetítők, fejvadászok, hirdetőoldalak nem
süti beállítások módosítása